Clinic L Logga

  • slidebg1

    FRANSFÖRLÄNGNING

    Vår certifierade fransstylist presenterar alltid den bästa fransappliceringen för just dina ögon. Den kundanpassade appliceringen baseras på hur dina naturliga fransar ser ut samt dina egna önskemål.

  • slidebg1

FRANSFÖRLÄNGNING

Med en fransförlängning ser du alltid pigg och fräsch ut med en snygg och naturlig mascaraeffekt dygnet runt.

Fransförlängning är en av de behandlingar som just nu växer snabbast på salonger runt om i landet. Syftet med en fransförlängning kan vara olika. Önskar du längre och mer böjda fransar eller drömmer du om att dölja ett överhäng utan kirurgiska ingrepp? Får du inte bära makeup på din arbetsplats eller är du som många andra helt enkelt trött på allt kladd med mascara? Med en fransförlängning ser du alltid pigg och fräsch ut med en snygg och naturlig mascaraeffekt dygnet runt.

Vår certifierade fransstylist presenterar alltid den bästa fransappliceringen för just dina ögon. Den kundanpassade appliceringen baseras på hur dina naturliga fransar ser ut samt dina egna önskemål. Behandlingen börjar med att vår fransstylist skyddar dina underfransar innan applicering. Därefter påbörjas arbetet med att limma fast en enda extensionfrans på varje naturlig, mogen frans du har. Mängden fransar som appliceras är helt beroende på hur många mogna fransar som finns vid själva behandlingstillfället. Under hela behandlingen ligger du bekvämt med slutna ögon på en fransbänk. Behandlingen är helt smärtfri och ger ett tillfälle till avslappning där många kunder somnar. Efter behandlingen får du all information om hur du på bästa sätt tar hand om din fransförlängning för bästa hållbarhet och optimal påfyllning vid nästa besök inom 3 veckor.

 

SÄKRASTE METODEN

 

Metoder, tekniker och produkter inom branschen har tyvärr väldigt varierande kvalité. En del är rent av skadliga för dina egna fransar. Vi på Clinic L jobbar endast med kvalitetssäkrade produkter och den säkraste metoden, Singles från svenska märket blink. Hur kan du säkerställa ditt val av fransstylist? Vi rekommenderar att du ställer ett antal frågor innan du bokar en tid. Ta reda på vart fransstylisten är utbildad, varifrån produkterna kommer samt vilken metod och teknik som används. En korrekt applicerad fransförlängning är en fantastisk upplevelse som förskönar på många olika sätt. Med regelbundna återbesök kan du bära denna fransförlängning så länge du önskar utan att skada dina egna fransar. Se till att du hamnar i rätt händer!SINGLES – DEN SÄKRA METODEN Metoden innebär att fransstylisten endast applicerar en enda extensionfrans per fullvuxen, naturlig frans kunden har vid själva behandlingstillfället. På så vis är metoden helt smärtfri och skadar inte de egna fransarna. Dock måste fransstylisten även jobba med kundanpassad applicering och exemplarisk teknik för att metoden Singles ska ge ett absolut toppresultat. Singles, med rätt teknik, är alltså den enda metoden i branschen som gör att man kan bära fransförlängning kontinuerligt utan att skada de egna naturliga fransarna.

 

Boka nu!Tillbaka