Clinic L Logga

  • slidebg1

    DIAMON MICRODERMABRASION

    Microdermabrasion, är en effektiv form av ytlig hudslipning, som har blivit en stor succé världen över. På kliniken använder vi Diamond Microdermabrasion som omedelbart ger synliga resultat.

Diamond Microdermabrasion

Microdermabrasion, är en effektiv form av ytlig hudslipning, som har blivit en stor succé världen över. På kliniken använder vi Microdermabrasion-Diamond som omedelbart ger synliga resultat.

En Microdermabrasion behandling ökar näringstillförseln och syresätter cellerna genom att slipa bort döda hudceller, förhårdnader och ytliga hudskador. Små microkristaller slipar huden varsamt och påskyndar på så sätt cellförnyelsen och stimulerar huden till självläkning.

Behandlingarna utförs i fördel i kur om 10 ggr men kan även användas i kombination med ordinarie ansikts-behandling för att stärka produkternas effekt samt ge en mer djupgående peel.

Behandling

Microdermabrasion-Diamond bygger på att ett munstycke förs över hudytan och som skapar ett vakuum, samtidigt som fräscha diamantkristaller varsamt slipar huden. Behandlingen kan utföras på de flesta hudtyper (ej inflammerad acne/rosacea) och ger allt från en ytlig uppfräschande slipning eller till en mer djupgående hudslipning mot ärr, djupa linjer/rynkor etc.

Med Microdermabrasion behandlar vi:

– Solskadad hud
– Uppfräschning
– Pigmentförändringar
– Livlös hud
– Åldrad hud
– Hudbristningar
– Acne/ärr
– Ärrbildningar
– Fina linjer/rynkor

 

Boka nu!Tillbaka